7 Ocak 2012 Cumartesi

SAMSUNSPOR GALATASARAY MACI

Fatih hoca'nın neden büyük hoca olduğunu, yaptığı hatalardan gocunmadan dönerek gösterdiği maç olmuştur. Sahanın en kötüleri Sabri,Engin ve Melo'yu tam zamanında değiştirerek oyunu çevirmiştir.ama bu oyuncuların hiç birini de aslanlara yem etmemiştir. Sabri'nin oynatılmasındaki hatanın kendisinde olduğunu maçtan sonra açıklamıştır.

Bu maç galatasaray'ın en büyük defosunun kanat oyuncusu sayısındaki eksiklik olduğunu tekrar göstererek, transferin nereye yapılacağını göstermesi açısından çok faydalı olmuştur. Kazım'ın yokluğunda takımda kanat oynayabilecek fiziksel olarak hala zayıf durumda olan Riera dışında bir oyuncu olmaması galatasaray'ın en büyük eksikliğidir. Emre Colak bu şekilde gelişim göstermeye devam ederse ,Galatasaraylılar olarak yıllardır dışarda aradığımız Hagi'mizi tekrar bulduk demektir. Istanbul b.b. maçında ve bu maçta, hoca kendisini kanattan kurtarıp orta sahaya çekerek serbest role aldığında maçı çevirmiştir.


Samsunsporlu iki futbolcunun oyunu ağırlaştırmak adına sakatlık numarası ile yatıp tedavi için dışarı çıkması sırasında galatasaray'ın beraberliği getiren golü atması ilginçti.


Selçuk Inan futbol olarak gün geçtikçe daha da büyüyor. Sessiz,sakin çirkefliğe bulaşmadan,sadece işini yaparak ne kadar büyük bir transfer olduğunu bu maçta bir kez daha göstermiştir. Maçı 2-2 ye getirdiği muhteşem golün ardından Samsunspor'un Zenke ile çıktığı kontrada yenmesi muhtemel golü engelleyerek bu maçın alınmasında en büyük katkıyı vermiştir. Umarım uzun seneler Galatasaray'da oynar.

Semih Kaya, Hakan Balta, Riera ve Baros bence maçın döndürülmesinde en çok katkısı olan diğer oyunculardı.